Uthyrning

Välkomna att hyra någon av våra ljusa, fina lokaler i Fräntorps Folkets Hus!

Huset är byggt av Folkets Hus föreningen som startades på initiativ av Fräntorps Egnahemsförening på 50-talet, och fungerar som mötesplats för alla boende i Fräntorp – gammal som ung!

Förutom föreningarnas egna nyttjande av huset finns möjlighet för privatpersoner och föreningar att hyra  lokalerna!

Vi har två stycken rum till uthyrning (Sal A & Sal B) som lämpar sig väl för namngivelser, minnesstunder, barnkalas, dans, studiecirklar, årsmöten, konferenser, släktträffar och liknande.

B-salen kan bokas gratis av medlemmar i Egnahemsföreningen, kontakta då egnahem@frantorp.nu med din förfrågan.

Det är också viktigt att känna till att om man inte bokar upp hela huset så kan annan aktivitet pågå i den andra lokalen vilket innebär att man måste ta hänsyn till varandra, både vad gäller plats i kapprum, kök, toaletter (gemensamt på bottenplan) och framförallt vad gäller ljud.

Visning av lokalerna varje onsdag kl. 17.30-18.30, det är också på den tiden ni skriver kontrakt för hyran och får nyckel. För tillfället har vi ingen telefon på grund av byte av operatör. Vi hänvisar till e-post, IOFF eller vår Facebook-sida.

All bokning (förutom bokning av B-salen för medlemmar i Egnahemsföreningen) sker via IOFF, klicka på ”så här hyr du lokalerna” nedan.